[Afisz. Incipit:] Zespol Organizacji Mlodziezy z Elblaga T.U.R. "Wesola Gromada" prezentuje ... Wielkie Widowisko p.t. Z całego serca ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wydarzeniu 27.10.1946 r. w sali Gimnazjum w Tczewie.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.