W sprawie osób III i IV grupy niemiec. listy narodowej / St. Woźniak. - Woźniak, S. (Pełnomocnik Rządu R.P. na Obwód Malbork, 1946)
Afisz inf. o przedłużeniu terminu sładania deklaracji wierności dla osób III i IV grupy niemiec. listy narodowej z 4.07.1946 r.