Ex = Libris Gustav Drobner - Hasenohr, Curt (1887-1987).; Drobner, Gustav (1864- ). ([S.l., 1907)
Przedstawia w ramce lirę w wieńcu z kwiatów, u góry, po obu stronach, siedzą dwa ptaki. U dołu napis: Ex - Libris Gustav Drobner.
Nazwisko aut. ołówkiem na odwrocie. Data wg bibliogr.
Strona, dostęp 12.05.2016
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 1900-1945.