[Afisz. Incipit:] Sekcja gimnastyczna organizuje dla uczczenia 500-lecia wyzwolenia Gdańska spod jarzma Krzyżackiego ... Międzyokręgowe Zawody w gimnastyce Zielona Góra - Gdańsk. ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o zawodach 19.12.1954 r.