[Afisz. Incipit:] Sekcja gimnastyczna organizuje dla uczczenia 500-lecia wyzwolenia Gdańska spod jarzma Krzyżackiego ... Międzyokręgowe Zawody w gimnastyce Zielona Góra - Gdańsk. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o zawodach 19.12.1954 r.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Gimnastyka; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne