[Mieszkanie i sieć pająka]. (1970)
Przedstawia schematycznie ukazane wnętrze mieszkalne przesłonięte siecią pajęczą rozciągniętą na pierwszym planie.
Grafika niesygnowana.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Data powstania według cech stylistycznych pracy.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1970-2000.