Wrzeszcz : ulica Karola Marksa 139 / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1979)
Przedstawia dom przy ul. Generała Józefa Hallera (dawniej Karola Marksa) 139 w Gdańsku Wrzeszczu, 1982 rok.