[Most zwodzony w Nowym Dworze Gdańskim] / fotografia P. Ryczkowski. - Ryczkowski, P. (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia most zwodzony nad Tugą w Nowym Dworze Gdańskim, marzec 1979 r.