[Afisz teatralny. Incipit] Dario Nikodemi Świt, dzień i noc ... Komedia w 3 aktach w przekładzie Zofii Jochimeckiej ... ([wydawca nieznany], 1958)
Afisz informujący o przedstawieniu 26-27.VII Teatr Letni w Sopocie, 28-29.VII MDK we Wrzeszczu ul. Wajdeloty 13, 30-31.VII Teatr Wybrzeże w Gdyni. Reżyseria Stanisław Jaśkiewicz, scenografia Jan Krzewicki, w roli Mario - Andrzej Łapicki.