[Afisz. Incipit] Zaproszenie Gminny Komitet Wykonawczy ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz z programem uroczystości z okazji rozpoczęcia roku szkolnego 1949/1950 na terenie szkół w Rumii, Zagórzu, Janowie.