[Afisz. Incipit] Zaproszenie Gminny Komitet Wykonawczy ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz z programem uroczystości z okazji rozpoczęcia roku szkolnego 1949/1950 na terenie szkół w Rumii, Zagórzu, Janowie.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.