[Afisz. Incipit] W sobotę 18 grudnia ... odbędzie się ... wieczór autorski pisarzy gdańskich ... / Związek Zawodowy Literatów Polskich Odział Gdański. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o wieczorze w Domu Literatów w Sopocie. Udział wzięli: Edward Fiszer, Alicja Mrozińska, Janusz Stępowski, Stanisława Fleszarowa, Mieczysław Jarosławski, Maria Szpyrkówna, Irena Przewłocka, Franciszek Fenikowski.