Nowe formy reklamowania w Internecie : studium badań nad zjawiskiem trendsettingu / Aleksandra Ciejka. - Ciejka, Aleksandra
Geneza zjawiska trendsettingu; definicja trendsettingu; charakterystyka osoby trendsettera; rola trendsetterów w tworzeniu współczesnej reklamy internetowej; kategoryzacja zjawiska trensettingu.