Nowe formy reklamowania w Internecie : studium badań nad zjawiskiem trendsettingu - Ciejka, Aleksandra (2014)
Geneza zjawiska trendsettingu; definicja trendsettingu; charakterystyka osoby trendsettera; rola trendsetterów w tworzeniu współczesnej reklamy internetowej; kategoryzacja zjawiska trensettingu.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 134-135.