Koncert dla świata pracy. (Tczew : [s.n.], 1948)
Afisz inform. o koncercie, który miał miejsce w Tczewie w Domu Kultry 17.10.1948 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Tczew -- 1945-1970.; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne