[Afisz. Incipit] Niedziela, dnia 11 lutego 1951 r. ... Mecz Bokserski o mistrzostwo klasy "A" pomiędzy Z.K.S. "Unia" Wejherowo - Z.K.S. "Stal" Elbląg ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o meczu 11.02.1951 r. w sali sportowej przy ul. Saperów.