Nahförderer Bergemann / Hans Bergemann & Co. Maschinenfabrik und Apparatebauanstalt. (s.n., 1925)
Druk reklamujący produkty niemieckiej, przedwojennej firmy Hans Bergemann & Co. Maschinenfabrik und Apparatebauanstalt.