[Afisz teatralny. Incipit] J. Offenbach - Orfeusz w Piekle : Opera Burleska w 2 Aktach : 4 Obrazach / Teatr Muzyczny w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1958)
Afisz teatralny informujący o premierze 6.08.1958 r. Morski Dom Kultury - Nowy Port. Inscenizacja i reżyseria Danuta Dostalik, scenografia Bolesław Kamykowski, choreografia Zbigniew Korycki, kierownictwo muzyczne Witold Rowicki, kierownictwo wokalne Olga Łada.