[Afisz teatralny. Incipit] J. Offenbach - Orfeusz w Piekle : Opera Burleska w 2 Aktach : 4 Obrazach - Teatr Muzyczny (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1958)
Afisz teatralny informujący o premierze 6.08.1958 r. Morski Dom Kultury - Nowy Port. Inscenizacja i reżyseria Danuta Dostalik, scenografia Bolesław Kamykowski, choreografia Zbigniew Korycki, kierownictwo muzyczne Witold Rowicki, kierownictwo wokalne Olga Łada.
Keywords: Teatr Muzyczny (Gdynia) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.