[Afisz. Incipit] Zarządzenie. W związku z okólnikiem Nr 42 Min. Adm. Publicznej z dn. 22.IX. 1945 r. o tymczasowych zaświadczeniach tożsamości ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z lutego 1946 r. informujący o obowiązku wyrobienia dokumentów tożsamości.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.