Świat zawikłany Teksty staropolskie oraz Odprawa posłów greckich Jana Kochanowskiego / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1971)
Program teatralny premiery 4.12.1971 r. w Teatrze na Targu Węglowym. Reżyseria: Marek Okopiński, scenografia: Marian Kołodziej.