Ex Libris Mieczysława Malca : 100 Lat Fredreum / Marian Trojan. - Trojan, Marian Józef (1931-2016) (1969)
W prostokątnym obramowaniu u góry okrągła baszta, obok napis: 100 Lat Fredreum, niżej herb Przemyśla, maska teatralna i widok kamieniczek, u dołu napis: Ex Libris Mieczysława Malca.