Ex Libris Mieczysława Malca : 100 Lat Fredreum - Trojan, Marian Józef (1931-2016).; Malec, Mieczysław (teatr). (Eger, 1969)
W prostokątnym obramowaniu u góry okrągła baszta, obok napis: 100 Lat Fredreum, niżej herb Przemyśla, maska teatralna i widok kamieniczek, u dołu napis: Ex Libris Mieczysława Malca.
Na odwrocie nazwisko artysty, nazwa techniki graficznej, miejsce powstania i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 20 w