Ex Libris Stanisława Piotra Koczorowskiego / K. Brandel. - Brandel, Konstanty (1880-1970) ([wydawca nieznany], 1923)
W perełkowym obramowaniu na tle wiejskiego krajobrazu wieża, w środku mężczyzna czytający książkę, koło wieży drzewo z gniazdem i bocianem oraz stojącym obok zakonnikiem, w tle oracz przy pracy. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Stanisława Piotra Koczorowskiego. Nazwisko artysty ryte w prawym dolnym rogu.