Wieczór literacki "Tułacza Warszawy" poświęcony II-giej rocznicy Powstania Warszawskiego / Związek Zawodowy Literatów Polskich Oddział Gdański. ([s.n.], 1946)
Afisz inf. o uroczystościach 8.09.1946 r. w Teatrze Dramatycznym w Sopocie.