Schulegeldquittungen : für Kazimira Lange / Marienschule. (s.n., 1917)
Książeczka z opłatami czesnego gdańskiej uczennicy Kazimiry (Kaziemiery?) Lange uczęszczającej do Marienschule w latach 1917-1920.