Zoo Gdańsk Oliwa - Markowski, Wiesław (1938-1978). ([Gdańsk : s.n., 1967)
Plakat reklamujący ZOO w Gdańsku-Oliwie.
Miejsce, rok wyd., autor na podst. informacji z Galerii Kano.
Keywords: Ogrody zoologiczne -- Polska -- Gdańsk -- plakaty