Gdańskie miniatury : szlakiem kościołów, szpitali i przytułków dawnego Gdańska / [zespół redakcyjny Anna Mackiewicz, Malwina Karczewska, Anna Urbańczyk, Małgorzata Ostrowska]. (Instytut Kultury Miejskiej, 2015)
Zawiera 9 gier miejskich poświęconych kościołom, szpitalom i przytułkom dawnego Gdańska, w ramach projektu edukacyjnego Gdańskie miniatury.