Gdańskie miniatury : szlakiem kościołów, szpitali i przytułków dawnego Gdańska - Mackiewicz, Anna.; Ostrowska, Małgorzata; Karczewska, Malwina; Urbańczyk, Anna.; Instytut Kultury Miejskiej (Gdańsk). (Gdańsk : Instytut Kultury Miejskiej, 2015)
Zawiera 9 gier miejskich poświęconych kościołom, szpitalom i przytułkom dawnego Gdańska, w ramach projektu edukacyjnego Gdańskie miniatury.
Współfinansowanie: Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego.
Keywords: Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- przewodniki; Szpitale -- Polska -- Gdańsk -- przewodniki; Synagogi -- Polska -- Gdańsk -- przewodniki