Charles Ezra Sprague i Henry Rand Hatfield : twórcy kompleksowej teorii własnościowej / Katarzyna Bareja. - Bareja, Katarzyna
Zakres i treść: Charles Ezra Sprague - teoretyk przełomu stuleci, Henry Rand Hatfield - teoretyk wszechstronny.