[Afisz. Incipit] Zarządzenie stosownie do uchwały Miejskiej Rady Narodowej m. Malborka ... zostaje wprowadzony w życie podatek od plakatów, szyldów i anonsów ... / A. Ziemski. - Ziemski, Aleksander ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zasadach podatku od plakatów, szyldów i anonsów, 18.04.1946 r.