Ex Libris Krystyny Zakrzewskiej / KWiszniewski. - Wiszniewski, Kazimierz (1894-1960) ([wydawca nieznany], 1938)
W prostokątnej ramce wazon z tulipanem, obok kilka książek, u góry napis: Ex Libris Krystyny Zakrzewskiej. Pod wyobrażeniem autograf autora.