Nadzwyczajne walne zebranie wszystkich członków Związku Samopomocy Chłopskiej / Zarząd Powiatowego Związku Samopomocy Chłopskiej w Kościerzynie. ([s.n.], 1948)
Afisz inf. o zebraniu, które miało miejsce 18.01.1948 r.