[Afisz teatralny] Hans Christian Andersen - Królowa Śniegu / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1992)
Afisz teatralny informujący o premierze 7.06.1992 r. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Włodzimierz Nurkowski.