Rzeźbienie mózgu / Emilia Lichtenberg-Kokoszka. - Lichtenberg-Kokoszka, Emilia
Zakres i treść: prenatalny okres życia, geny a środowisko, okres postnatalny, uczenie uwzględniające potrzeby i możliwości mózgu.