Rzeźbienie mózgu - Lichtenberg-Kokoszka, Emilia (2015)
Zakres i treść: prenatalny okres życia, geny a środowisko, okres postnatalny, uczenie uwzględniające potrzeby i możliwości mózgu.
Tyt. nagł.
Bibliogr. s. 43-44.