Nie wart nazwy Polaka, kto, gdy Ojczyzna woła, zostaje w domu. ([S.l. : s.n., 1917)
Druk nawołujący do wstępowania do wojska.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Polska -- druki ulotne