Teatr Studencki Wyjście z cienia. Krok pierwszy? : 13-29 listopada Gdańsk 1997. ([wydawca nieznany], 1997)
Plakat z programem wydarzenia zorganizowanego przez: Stowarzyszenie Plenipotentów J. Tadeusza oraz Teatr Wybrzeże.