[Afisz. Incipit:] Zarządzenie Wojewódzkiej Rady Narodowej z dnia 4.IX.1951 roku w sprawie jesiennej akcji odszczurzania na terenie województwa bydgoskiego. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o akcji.