Exlibris Jvstyn Sokulski - Seifert, Franciszek (1900-1964).; Sokulski, Justyn Piotr (1872-1949). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1927)
Przedstawia stojącego pod drzewem żołnierza, napis u góry: Exlibris, u dołu: Jvstyn Sokulski.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.