[Afisz. Incipit] Halka : Najpiękniejsze fragmenty opery Stanisława Moniuszki (w kostiumach). ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz przedstawienia w wykonaniu artystów Zrzeszenia Artystów Opery Warszawskiej i Krakowskiej.