Wojewódzka Rada Narodowa, Miejska Rada Narodowa, Rada Wojewódzka Patriotycznego Ruchu Odrodzenia Narodowego, Rada Patriotyczna Ruchu Odrodzenia Narodowego w Gdańsku zapraszają Obywatela/kę [...]. (s.n.], 1988)
Zaproszenie na uroczyste posiedzenie z okazji 43. rocznicy wyzwolenia Gdańska 30.03.1988 r.