[Inauguracja roku akademickiego 1969-1970 na uczelniach w Gdańsku] / Zbigniew Kosycarz Foto reporter prasowy. - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995) (1969)
Przedstawia inauguracje roku akademickiego w Wyższej Szkole Pedagogicznej, na Politechnice Gdańskiej i Akademii Medycznej w Gdańsku, przemawia m. in. oraz Stanisław Kociołek, 1969 rok.