[Inauguracja roku akademickiego 1969-1970 na uczelniach w Gdańsku] - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995). (Gdańsk, 1969)
Przedstawia inauguracje roku akademickiego w Wyższej Szkole Pedagogicznej, na Politechnice Gdańskiej i Akademii Medycznej w Gdańsku, przemawia m. in. oraz Stanisław Kociołek, 1969 rok.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie opisów na rewersach.
Data według przedstawienia.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Kociołek, Stanisław -- (1933-2015) -- fotografie; Politechnika Gdańska -- 1945- -- fotografie; Akademia Medyczna (Gdańsk) -- 1945-1970 -- fotografie; Wyższa Szkoła Pedagogiczna (Gdańsk) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk