Ex Musicis Semseyné Valkó Ilona FA. - Fery, Antal (1908-1994) (1962)
Kobieta ubrana w długą suknię, siedząca przy fisharmonii. Wzdłuż lewej i górnej krawędzi napis: Ex Musicis, u dołu na wstędze napis: Semseyné Valkó Ilona. Sygn. aut. w obrębie kompoz.