Ex Libris Jürgen Bötther : Le Soleil Luit Pour Tout Le Monde / Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) ([wydawca nieznany], 1979)
Leżąca na łące krowa z gwiazdką na czole, u góry zachodzące słońce. Napis w lewym górnym rogu: Le Soleil Luit Pour Tout Le Monde, w lewym dolnym: Ex Libris Jürgen Bötther. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.