Revdirtes Edict, Für Die Nähringsche und dazu gehörige Vnterthanen und Einwohnere Publiciret allen Kantzlen daselbsten den 5. Decembr. Anno 1683. - Gdańsk (Polska). Stadtrat; Rhete, Dawid Fryderyk ( -1694). (Dantzig : Druckts David-Friedrich Rhet, 1683)
Rozporządzenie Rady Miasta Gdańska dotyczące mieszkańców Mierzei Wiślanej.
Na stronie tytułowej drzeworytniczy herb miasta Gdańska.
Rok wydania na podstawie tytułu.
BVB online
Dostępne również w formie elektronicznej.
Keywords: Akty prawne -- Polska -- Gdańsk -- 17 w