[Afisz. Incipit:] Obwieszczenie do drugiej rejestracji mężczyzn urodzonych w 1937 r. / Streich Marian. - Streich, Marian ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o obowiązkowej rejestracji w okresie 10-14.04.1956 r. w Sztumie przy ul. Mickiewicza 24 w lokalu Prezydium Miejskiej Rady Narodowej.