VI Warszawskie Konfrontacje Poetyckie / Socjalistyczny Związek Studentów Polskich, Centrum Literackie "Gremium", Robotnicze Stowarzyszenie Twórców Kultury. ([wydawca nieznany], 1981)
Afisz z programem imprezy 18-20 kwietnia.