Ex Libris Dr Siegfried Dick - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Dick, Siegfried ([Gdynia, 1988)
Przedstawia stojącą nagą kobietę z długimi, rozpuszczonymi włosami, u dołu napis: Ex Libris Dr Siegfried Dick i sygn. aut. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.
Miejsce wyd wg działalności aut., data wg bibliogr.
Wojciech Jakubowski Illustriertes Werkverzeichnis der Exlibris 1953-1998, Fredrikshavn 1999